Wat kan ik voor jou doen?

Goed dat je een bezoekje brengt aan deze pagina!

Dat betekent waarschijnlijk dat je benieuwd bent of ik wat administratieve, secretariële of organisatorische werkzaamheden van je kan overnemen.

Want misschien heb je regelmatig het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Of dat je meer uit je bedrijf kunt halen, als je minder tijd kwijt zou zijn aan randzaken. Zoals het opmaken van facturen, het beantwoorden van mails en het doen van bestellingen. Of je wilt over het algemeen met een meer gerust gevoel ondernemen.

Ik heb goed nieuws, want ik help je graag!

Ik ondersteun je bij de taken waar jij niet aan toe komt, of die je in de drukte misschien niet eens ziet. Zodat jij met een gerust gevoel je dag begint. Omdat jouw agenda overzicht biedt en je weet dat belangrijke zaken op de achtergrond goed geregeld worden.

Dit zijn vaak ook de taken waar jij helemaal geen energie van krijgt. En ik wil jou de ruimte geven, om tijd te besteden aan wat jij het liefste doet. Het bouwen aan jouw bedrijf en het behalen van jouw doelen. Want ik vind het ontzettend jammer als de randzaken jou in de weg komen te staan.

Kan jij niet wachten om meer tijd over te houden?

Bekijk hieronder welke secretariële  werkzaamheden en andere randzaken ik van jou over kan nemen. 

Administratief

Offertes opstellen, facturen opmaken en versturen, facturen inboeken, betalingen uitvoeren, nabellen niet betaalde facturen, BTW-aangifte, inrichten boekhouding, declaraties, bestellingen, bankmutaties verwerken, overzicht bijhouden van termijnbetalingen, budgetbewaking, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, archiveren.

Secretarieel

Agendabeheer, e-mailbeheer, reisplanning, klantvragen beantwoorden (in het Nederlands, Engels of Duits), afspraken inplannen, ondersteuning klantcontact, after sales, notuleren bij vergaderingen, facilitaire ondersteuning, bestellingen, bijhouden website, nieuwsbrieven versturen, bestanden organiseren, urenregistratie, roosters maken, kilometerregistratie, aanpassingen aan jouw website.

Organisatorisch

Zakenreizen, beurzen, draaiboek maken, uitnodigingen versturen, relatie- en kerstgeschenken, zakelijke bijeenkomsten, online evenement, netwerkbijeenkomsten, online registratie deelnemers.

Zoek je ondersteuning bij iets, wat hier niet bij staat? Vraag het mij gerust!

Wat levert een samenwerking met mij op?

Allereerst een partner in crime, of eigenlijk business, om jouw bedrijf te laten groeien. Ik denk met je mee welke taken ik kan overnemen, zodat jij meer tijd overhoudt. Deze tijd kun jij dan weer besteden aan de zaken waar jij écht energie van krijgt. Zoals het ontwikkelen van jouw aanbod, het vinden van klanten, het werk doen vóór die klanten, een marketingplan maken en ga zo maar door.

En wat denk je ervan om wat vaker vrij te nemen? Een avondje lekker sporten of afspreken met vrienden… In plaats van nóg een avond besteden aan de randzaken in jouw bedrijf. Het is namelijk  belangrijk om jouw batterij weer op te kunnen laden. En je hoeft niet alles alleen te doen!

Zullen we samen bespreken wat ik voor jou kan betekenen?

Ik heb eerst nog wat vragen!

‘Ik vind het lastig om dingen uit handen te geven.’

Dat begrijp ik. Daarom bespreken we bij een kennismaking alles goed door. En kun jij aangeven wat voor jou belangrijk is. We beginnen stap voor stap, zodat we de tijd hebben aan elkaar te wennen. En als het goed gaat, kunnen we de werkzaamheden altijd nog uitbreiden. Als dat nodig is natuurlijk.

‘Ik heb geen idee welke taken ik allemaal kan overdragen.’

Geen probleem. Ik stel je de vragen, zodat duidelijk wordt waar jij (ongemerkt) tegenaan loopt. Of waar je geen tijd voor hebt.

‘De ene week heb ik misschien meer werk, dan de andere week.’

Dat is begrijpelijk. Samen brengen we jouw werkzaamheden in kaart en bekijken we hoe en wanneer we deze het beste in kunnen vullen.

‘Is het dan de bedoeling dat ik jou al mijn wachtwoorden geef?’

Voor sommige systemen, zoals boekhoudprogramma’s en WordPress kun je een extra gebruiker aanmaken en die bepaalde rechten geven. In dat geval krijg ik mijn eigen wachtwoord. Maar als het bijvoorbeeld om je mailbox gaat, heb ik wel jouw wachtwoord nodig. Uiteraard ga ik hier op een zorgvuldige manier mee om. Dit staat ook in mijn algemene voorwaarden.

‘Betekent virtueel dat je alleen maar online werkt?’

Mijn werkzaamheden doe ik grotendeels online. Ik ben dan niet aan een locatie gebonden en kan jou op elk moment helpen. Wel vind ik het prettig om elkaar tussentijds te ontmoeten. Om bijvoorbeeld te bespreken hoe alles gaat en of er wijzigingen zijn in de werkzaamheden.

Zelf woon ik in IJsselmuiden (Overijssel), dus het is handig als mijn klanten in de buurt wonen. Maar laat je niet tegenhouden om een berichtje te sturen als je verder weg woont. Dan bekijken we wat er mogelijk is.

‘Ik vind het juist leuk om de administratie te doen!’

Dat is mooi! Alleen het zou zonde zijn als je veel tijd kwijt bent aan taken, zoals jouw administratie. En je daardoor minder tijd kan besteden aan de taken waar jouw bedrijf écht van groeit.

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het me weten, ik bespreek het graag.

Of plan meteen een kennismakingsgesprek in!

“Via Social media kwam ik met Iris in contact.  Ik vind het ontzettend fijn dat Iris mij ondersteund in het administratieve gedeelte, bijvoorbeeld het inrichten van de app Virtuagym voor de Rivergym. Ze denkt mee waar nodig en weet van aanpakken en doorpakken, ze maakt snelle beslissingen.

Sinds ik met Iris samenwerk ervaar ik meer rust en kan ik mij focussen op wat ik echt leuk vind: personal trainingen geven. Ondanks dat we nog maar kort samenwerkingen durf ik al veel uit handen te geven.”

 

“Iris heeft ons ondersteund bij de oprichting van ons bedrijf. Nu doet ze de volledige administratie, stelt offertes en facturen op. Daarbij heeft ze contact met onze klanten en (Engelssprekende) leveranciers. Wij krijgen van hen alleen maar positieve reacties over haar! Wij zijn dan ook erg blij met Iris en het werk dat zij ons allemaal uit handen neemt!”

“Mijn eerste gesprek met Iris was gelijk heel prettig en open. Ik benoemde waar ik tegenaan liep en zij gaf me gelijk adviezen en tips. We zijn nu een tijdje verder en ik ben erg blij met Iris! Ze doet een gedeelte van de administratie. Zij werkt offertes uit en onderhoudt daarna de contacten. Ook plant ze afspraken voor me in en ze helpt me vervolgens deze te onthouden. Iris snapt ondernemers, is open, eerlijk, heeft humor en is erg prettig in de omgang!”

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij jouw administratieve, secretariële of organisatorische werkzaamheden? Ik bespreek het graag met je!

Administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning Via VA Iris