Leer mij beter kennen

Leuk dat je er bent!

Ik kan mij voorstellen dat je eerst meer over mij wilt weten, als je overweegt met mij samen te werken. Op deze pagina zit je dan goed. Ik vertel je graag wat over mijzelf en hoe ik virtueel assistent ben geworden.

Begin 2022 had ik niet verwacht dat ik je hier zou treffen

Zoals op mijn homepage al even genoemd, besloot ik in 2022 voor mijzelf te beginnen als virtueel assistent. In het begin van dat jaar, had ik alleen niet verwacht dat ik in augustus bij de Kamer van Koophandel zou staan. Ik werkte namelijk als sales ondersteuner en had het prima naar mijn zin.

Wat ik zo leuk vond aan deze baan? Het internationale klantcontact en het regelen van beurzen bijvoorbeeld. Door de combinatie van de commerciële en secretariële werkzaamheden was geen dag hetzelfde.

In mijn vrije tijd regelde ik al randzaken voor mijn man, die ondernemer is. Ik zag in mijn omgeving ook andere ondernemers die eigenlijk wel hulp konden gebruiken. Bij het ondernemen komt natuurlijk een hoop kijken. En ik vind het zonde als de randzaken, jouw groei als ondernemer in de weg komen te staan.

Hier begon het te kriebelen. Want wat als ik meer ondernemers zou kunnen ondersteunen? En zo kan bijdragen aan hun succes. Wat als ik zelf ondernemer zou worden? De stap naar virtueel assistent, was voor mij logisch. Want het regelen van zaken vind ik heerlijk om te doen.

Dus volgde ik een training tot virtueel assistent. Dit kan nooit kwaad, dacht ik. Maar deze training zette mij aan om daadwerkelijk opdrachten aan te nemen. Totdat ik merkte dat ik naast mijn baan geen tijd genoeg meer had om deze opdrachten uit te voeren! En ik vond dit allemaal zo leuk, dat er voor mij maar één ding op zat: mijn baan opzeggen.

Hoe klanten het samenwerken met mij ervaren

Wij wilden een bedrijf opstarten. De voorwaarde hierbij was alleen dat wij ons niet bezig hoeven te houden met randzaken. Toen kwam Iris op ons pad.

Zij heeft enorm veel voor ons geregeld. Zij heeft bij alle gesprekken gezeten, zoals bij de accountant en notaris en hierbij waardevolle tips gegeven! Maar ook heeft zij bijvoorbeeld verzekeringen geregeld en ons verder ondersteund bij alles wat komt kijken bij de oprichting van ons bedrijf.

Nu doet ze de volledige administratie, stelt offertes en facturen op. Ze heeft contact met onze klanten en (Engelssprekende) leveranciers. Van wie wij allemaal positieve reacties krijgen over Iris.

Kortom, wij zijn enorm blij met Iris en het werk dat zij ons allemaal uit handen neemt!

 

Connect-Units BV

“Via social media zag ik dat Iris haar bedrijf Via Va Iris had ingeschreven bij de KvK. Ik had geen idee wat een Virtueel Assistent inhield, maar de tekst die erbij stond sprak mij enorm aan, dit was precies wat ik nodig had!

Ik heb contact gezocht met Iris en we hebben een afspraak gemaakt om dingen door te spreken (die ik natuurlijk vergeten was, het was dus gelijk duidelijk waarom ik haar nodig heb…). Het gesprek was gelijk heel prettig en open. Ik benoemde waar ik tegenaan loop en ze gaf me gelijk adviezen en tips.

We zijn nu een tijdje verder en ik ben erg blij met Iris! Ze doet een gedeelte van de administratie. Zij werkt offertes uit en onderhoudt daarna de contacten. Ook plant ze afspraken voor me in en ze helpt me vervolgens deze te onthouden. Erg prettig.

Ze snapt ondernemers, is open, eerlijk, heeft humor en is erg prettig in de omgang!’

Wasserij de Blekerij

Leer mij nog beter kennen

Aan de hand van een aantal woorden vertel ik nog wat meer over mijzelf. Zodat je weet wat je van mij kunt verwachten bij een samenwerking

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Ik praat graag met mensen. Niet alleen voor de gezelligheid, maar zo kom je ook veel te weten. Daarom vind ik het prettig om tijdens een samenwerking regelmatig live af te spreken.

Ik ben erg leergierig. Ik werk dan ook met klanten uit allerlei branches. Van coaching tot een tapijtenfabriek, ik kom er graag meer over te weten. En een nieuw systeem aanleren? Daar draai ik mijn hand niet voor om.  

Graag ontdek ik nieuwe dingen. Niet alleen op het werk, maar ook privé. Zo ga ik er graag op uit in ons camperbusje. Ik vind het heerlijk om cultuur op te snuiven en te wandelen door de bergen. Soms zelfs tot de blaren op de hielen staan. Maar dat heb ik er graag voor over om alles te kunnen zien!

Als kind was ik al erg ondernemend. Zo klom ik vroeger over de schutting omdat ik wilde ontdekken wat er aan de andere kant was. En ging ik op avontuur.

Toen ik op latere leeftijd een opleiding moest kiezen, wist ik nog niet precies wat ik wilde doen. Wel trok de commerciële kant mij. En zo kwam ik uit bij commerciële economie. Deze opleiding is zo breed, dat ik daarna nog veel kanten uit zou kunnen.

Tijdens de opleiding merkte ik al wel, dat ik het ondernemen erg leuk vind. Ik zat namelijk voor een opdracht in een mini onderneming. Deze mini onderneming was een groot succes

Uitgeleerd na de opleiding commerciële economie? Absoluut niet. Ik volgde onder andere een cursus basiskennis boekhouden. En tot op de dag van vandaag leer ik nog steeds graag bij door cursussen te volgen.

Naast al het leren en harde werken, vind ik het heerlijk om te sporten. Ik doe bijvoorbeeld aan kickboksen, powercross of ik ga een rondje hardlopen. Zo kan ik mijn verstand echt even op nul te zetten.

Nu ben ik benieuwd naar jou!

Zullen we een keertje kennismaken?

Via VA Iris virtueel assistent voor ambitieuze ondernemers